Najnovšie recenzie zo sekcie Budíky
- sú pokazené
- dizajnovo velmi podareny vyrobok, aj v stlmenom rezime sice svietia dost jasne, ale oranzova farba cislic je prijemna a netaha oci, cisla su velke, skoro cez cely displej, vyborna je aj funkcia nocnej lampy
nic
- velmi pekny, moderny dizajn, vyborna viditelnost casu aj z väcsej vzdialenosti
nevhodne do miestnosti kde sa spi, lebo aj pri utlmenom jase, dost svietia, daju sa vsak vypnut
- Vadí mi že s tovarom nedodávate súčasne aj baterku.
- Ináč som s výrobkom spokojná.
- Design
- Maly ale sikovny
- Vyzera presne ako na obrazku
Je to maly ale dost hlasny budik, ktory vyzera presne ako na obrazku. Vybrala som si ho kvoli dizajnu ktory sa presne hodi do mojho retro interieru.
Udajne novy vyrobok avsak so slabou baterkou, poskriabany a viacerymi funkcnymi nedostatkami ked nezobrazuje udaje spravne.
- Nič extra, klasika budík za 200€!
- Je to šmejd! Od začiatku nefungoval režim budenia podľa spánkových cyklov čo by mal, veď preto som si ho kúpil za také peniaze. Celé riešenie z e-shopu bolo, že mi poslali návod. Samozrejme, že to nefungovalo ani s ním a ja som to vzdal. Po roku a pol prestal úplne pracovať a keď som požadoval nápravu predajca fabulo sk ukončil komunikáciu a hrá mŕtveho chrobáka. Nemám ani peniaze ani funkčný produkt. .
veľmi dobré veľké číslice na hodinách
- Pekné, malé hodiny s budíkom, teplotou a dátumom.
- Dobrá viditeľnosť na číslice, kvalitné podsvietenie.
- Automatické nastavenie času, cez rádio signál.
- Beriem to ako úplne minimálnu chybičku - automatické nastavenie času sa podarilo až na 4 krát, ale je to nepodstatné.
- súčasťou produktu nie je batéria
Hodinky sú pekné,velkosť troška viac ako som si predpokladala,ale spokojnosť,dizajnovo veľmi dobré
- nie je podsvietený displej
- Kupovala som pre dcérku a je s ním veľmi spokojná.Každý večer si volí hudbu zvonenia na čo sa vždy veľmi teší a pri zaspávaní jej vyhovuje podsvietený displej, nerada zaspáva po tme, no v noci jej podsvietenie vypínam, za mňa dáva dosť veľké svetlo.Jednoduché ovládanie, stabilný , pekné zvonenia.
- Nebol k nemu v Slovenčine návod.
Zatial som s produktom spokojny, funguje bez napajacieho kabla, tak som zvedavy ako dlho vydrzia baterie
- Takýto typ nebol inde v ponuke, naozaj vhodne pre seniorov
Spokojný za tú cenu.
- zatial funguje
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »