Najnovšie recenzie zo sekcie Budíky
- Pri budíku bola atypická nefunkčná skorodovaná čínska baterka.Nedal sa vyskúšať.Musel som kúpiť novú za 3.50 .
- Perfektný digitálny budík! Jeden z mála čo má na displeji logicky usporiadané dni, mesiace a roky. Žiadne opačné alebo anglické názvy dní. Všetko dobre viditeľné, presný čas na sekundu a v noci tlmené osvetlenie. Dobíjanie mikro USB, žiadne vymieňanie bateriek. Za mňa maximálna spokojnosť. Vidieť že výrobca premýšľal...
- Jediné čo by som ešte uvítal keby sa budík pri zvonení v noci rozsvietil. Ale vzhľadom na to že môže celú noc tlmene svietiť , je to v pohode.
- Funguje ako ma
- Hodiny s datumom, ukazovateľ teploty, malé pekné, umiestniteľné kdekoľvek v miestnosti
- Super
- decentne hodiny, akurat svietivost, nic neblika
pre jednoduchsich a starsich ludi to nebude lahke nastavit, k produktu z Alzy dokonca chyba aj SLK manual co je big fail. Dalsia ani nie nevyhoda ale skor vycitka je, ze napriek tomu ze je to celkom slusny produkt a PC, chyba moznost doinstalovat nejake dalsie widgety ci appky, chyba napr. teplota v miestnosti a mozno trochu viac info o pocasi
Xiaomi Mi Smart Clock 6934177723384
Pridané: 12. decembra 2023
(naposledy upravené 12. decembra 2023)
Zakúpený v Smartshop
- super vecička, má všetko ozaj technická vychytávka
- Výrobok s dobrým pomerom cena kvalíta.
SENCOR SDC 1200 B
Pridané: 8. decembra 2023
(naposledy upravené 8. decembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
- Rádiom riadené
- Jednoduché analógové hodiny, budík pre starého človeka.
- Nedá sa znížiť jas na minimum.
Celkom pekné malé hodiny. Jas displeja má dva nastavenia, denný a nočný režim. Ale aj pri nočnom režime je jas veľmi silný a nedá sa znížiť. ináč super za tú cenu.
- oplatisa
Spokojnosť
MPM Haki B C01.4323.00
Pridané: 28. novembra 2023
(naposledy upravené 28. novembra 2023)
Zakúpený v Online-hodinky.sk
Veľmi tichý, ani ho nepočuť. Hlas budíka akurát.
- Riadenie času pomocou rádiového signálu
- Slabá viditeľnosť fluorescenčných ručičiek
- OK
PRIM C01P.3815.7090
Pridané: 21. novembra 2023
(naposledy upravené 21. novembra 2023)
Zakúpený v Online-hodinky.sk
ešte ich nemám
a už ich mám hodnotiť ?
Za tú cenu,do spálne s podsvietením velké číslice,v noci perfektne vidieť
SECCO S CS838-1-2
Pridané: 12. novembra 2023
(naposledy upravené 12. novembra 2023)
Zakúpený v dobrehodinky.sk
ok
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »