Najnovšie recenzie zo sekcie Budíky
klasika nesklame.
- Pekný kovový budík,aj dosť presne chodí.
- Úplná spokojnosť s funkciou.
- Škoda, že neboli dodané aj batérie, ktoré som musel dokúpiť, lebo v popise výrobku sa vôbec neudávalo ako je napájaný (typ a počet batérií).
Výrobok funguje tak ako má, som zvedavý na jeho spoľahlivosť a životnosť (hlavne vonkajšieho snímača teploty).
Sympatický malý budík - ktorý sa aspoň mne veľmi hodí.
5 urovni jasu cislic je super .
pri nabijani sa mobil aj budik trosku hreje inak ok funguje ako ma
- Ľahko sa nastavuje
- chýba slovenský návod
- malo to mať automatické nastavovanie rádiom,ale to je nefunkčné
PRIM C01P.4086.90
Peter
Pridané: 28. septembra 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
Zakúpený v Online-hodinky.sk
- Krásny dizajn, absolutne tichy chod
- Bez nočného svetielka, príšerne hlasny ton zvonenia
Budíky maju za mna prekrásny dizajn, na nočnom stoliku su krásnym doplnkom. Avšak to zvonenie nevieim či nezobudí aj susedov, nástup je ihned velmi silny hlasny až urgentny, neni možosť žiadnych nastavení ani odloženie zvonenia, zobudí aj mrtveho. Tiež by potešilo jemne osvetlenie toho prekrásneho cifernika nejakym tlačidlom ako to zvyknu mat ovela lacnejšie budíky. Budík si naozaj plní svoju ulohu ale až takyto ,,vreskot,, si výrobca mohol odpustit
Klasický budík, jednoduché ovládanie - nastavenie času a času zvonenia jedným kolieskom. Zapnutie/vypnutie zvonenia vytiahnutím/zaklapnutím. Zvuk zvonenia prenikavo hlasný. Indexy po umelom/dennom nasvietení svietia v tme až do rána (aj keď poslabšie). Tikanie síce v noci počuť,ale je skôr upokojúce pri usínaní. Prvý identický budík mi vydržal šesť rokov denného používania a po tom,ako prestal zvoniť alarm, som ho kúpil opäť.
Atlanta AT1058-19
Pridané: 20. septembra 2024
(naposledy upravené 20. septembra 2024)
Zakúpený v MegaKnihy.sk
- Nostalgia, budík na mechanický pohon, nie sú potrebné batérie, v spálni žiadna elektronika
- Splna vsetko co je uvedene v popise
Casio TQ 140-1
Pridané: 15. septembra 2024
(naposledy upravené 15. septembra 2024)
Zakúpený v www.inhodinky.sk
- Výhoda
- Jednoduchá obsluha cez radio signal
- jemne zvonenie
Lexon FLIP Premium LR152N
Pridané: 3. septembra 2024
(naposledy upravené 3. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
senzačný, nemá chybu
PRIM C01P.3815.7000
Pridané: 29. augusta 2024
(naposledy upravené 29. augusta 2024)
Zakúpený v Online-hodinky.sk
- Je to kvalitný budik od českého výrobcu Prim a povrchova uprava je aspoň čiastočne zo strieborného kovu a nie iba z plastu. Má krasny retro dizajn.
Výborný dizajn, dobrá čitateľnosť údajov, proste vyhovuje.
Hodiny su ok, ale ze k manualu uz nestaci len qr kod, ako pri šijacom stroji od vás, ale ďalej sa k nemu treba preklikavať je na nervy!
- bez komentara
- praktický budík
- dlhoročne overená značka
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »